2022-03-02 15:57:44• hírek • Fizetett tartalom

A Korall Klinika sebészetén a pandémia alatt is fogadják a járóbetegeket

Napjainkban, amikor a koronavírus-járvány miatt a kevésbé sürgős sebészeti beavatkozásokat sok egészségügyi intézményben elhalasztják, sokak számára jelenthet megkönnyebbülést, hogy a szatmári Korall Klinikán ebben az időszakban is zavartalanul folynak az ambuláns, azaz helyi érzéstelenítéssel végzett műtétek.

Mindazok, akiknek ilyen jellegű segítségre van szükségük, bizalommal keressék a klinika szatmári székhelyét az Eroii Revoluției téren, ahol a Korall Klinika általános sebészeti csapata magánrendelésben fogadja a pácienseket.


A klinika sebészetének csapatát Dr. Al-Momani Tareg, Dr. Cioltean Cristian és Dr. Varodi Radu elismert szakorvosok alkotják, rendelőjük ajtaja pedig még most, a pandémia idején is bárki számára nyitva áll. Mindazok, akiknek egy megbízható konzultációra vagy egy kórházi beutalást nem igénylő sebészeti beavatkozásra van szükségük, bizalommal fordulhatnak e csapathoz. A Korall Klinika sebészei azonban akkor sem engedik haza üres kézzel a hozzájuk jelentkező pácienseket, ha a betegség egy komolyabb, helyben nem elvégezhető beavatkozást tett szükségessé. Ebben az esetben a szakorvosok mérlegelik a problémát, majd ajánlanak egy olyan szatmári vagy a közeli nagyvárosokban rendelő kollégát, akihez bizalommal fordulhat az ember.


A Korall Klinika frissen felújított épületszárnyában egy korszerű, jól felszerelt műtőtermet is kialakítottak, melyben mind a sebészeti, mind a kisebb onkológiai beavatkozások elvégezhetők, Ugyanakkor a klinikán belül lehetőség van a gyógyulási folyamatot lezáró utókezelésekre - pl. a kötözés vagy varratszedés - és természetesen az orvosi kontrollra is, mely a korábban elvégzett kezelés eredményeit hivatott ellenőrizni.


A Korall Klinika szakorvosai minden hétköznap rendelnek, a konzultáción való részvétel azonban előzetes időpontegyeztetéshez kötött. Előjegyzésért és további információkért tárcsázza a 0361 412 037-es, a 0361 800 820-as vagy a 0772 054 033-as telefonszámot, vagy látogasson el személyesen a klinikára, melyet Szatmárnémetiben, az Eroii Revoluţiei tér 22. szám alatt talál meg.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: